Gradina peisagistica a coniferelor - modificari de peisaj pentru locuit si recreere

Dacă vă place simplitatea și armonie în designul peisajului, vă oferim să admirați rezultatele transformării unui sit al unei țări într-o pădure de conifere "sălbatică".

În timp ce lucrează la unele proiecte, designerul de peisaj trebuie să lucreze în condiții dificile. De exemplu, o comandă poate veni într-un sezon necorespunzător pentru reprelucrarea la nivel mondial sau dorința clientului este dificil de pus în aplicare într-un anumit tip de sol sau de relief.

De data asta am fost norocoși! Clientul a fost, într-un sens, un om "avansat". El a înțeles că proiectul a trebuit să se facă iarna, când toate lucrările peisagistice au fost finalizate, așa că sa întors la momentul potrivit.

Ce sarcini trebuiau rezolvate?

După o inspecție amănunțită a obiectului, a devenit clar că dorințele clientului au fost complet realizabile, dar acest site, ca oricare altul, are propriile caracteristici, cărora trebuie să-i găsească abordarea corectă.

Iată sarcinile pe care le-am stabilit în acest proces de refacere a peisajului.

1. Bateți terenul greșit

Principalul "evidențiere" a acestui obiect a fost faptul că amplasamentul era neregulat. Terenul în anumite locuri a avut o diferență de înălțime vizibilă.

Clientul avea de gând să remedieze acest "defect" și să aducă terenul la nivelul planului și să-i dea forma geometrică corectă. Am reușit să-l conving pe proprietar că, de fapt, complotul unei forme neregulate - nu este un minus, ci mai degrabă un plus, care deschide un câmp întreg pentru creativitate și oferă ocazia de a "juca" cu ușurință.

Ca rezultat, am fost de acord că în loc de aliniere a zonei cu relief neuniform, am sublinia această caracteristică și construim un zid de reținere.

2. Pentru a ridica plante nepretentioase

Având în vedere că proprietarul acestui site este o persoană ocupată care nu are timp pentru o îngrijire minuțioasă a grădinii, am decis să planteze plante nepretențioase care nu vor necesita prea multă atenție.

Singurele dorințe ale clientului erau gazonul și abundența coniferelor. În rest, am primit un "control complet" complet.

Ce schimbări s-au făcut?

Clientul sa dovedit a fi un aderent al grădinilor în stil peisagistic, deci a fost decis să se facă o transformare a sitului în această direcție.

Ca urmare, au făcut următoarele. De-a lungul gardului "a construit" un gard viu al lui Tui Smaragd. Aceasta este o alegere câștigătoare - ele arată întotdeauna foarte impresionante.

Pe peretele de ridicare ridicat, a aterizat conifer mix:

  • Tui Brabant, Columna, Smaragd
  • ioni de munte din diferite soiuri;
  • shtambovye forme de pin și ienupăr;
  • pini de munte mops și gnom;
  • Core brad în primul nivel.

Toți copacii de conifere au fost plantați cu perspectiva creșterii, adică la o distanță atât de mare una de alta, ceea ce le va permite să crească liber în lățime.

Pentru a adăuga culori strălucitoare în bara de interfață, ați plasat în prim-plan geyhery, stonecrop și piticuri piticcare se disting efectiv de un fundal verde.

La nivelul inferior era un loc pentru rockeries și grădina de trandafiri.

De-a lungul pistei situate soiurile thuja globulare glaucom și elegant buruienile mixte de înflorire continuă (frumusețea plantelor plantate în ea poate fi admirată din aprilie până în noiembrie). Aceleași tujas glaucom și trei ienuperi stâncoși încadrau zona de parcare. Derain a devenit decorarea părții stângă a gardului.

În partea superioară, în locul onoarei de lângă casă, am aterizat Pom de Crăciun.

În jurul valorii de zona de recreere a făcut un mic compoziția sedumului și a formei târâtoare de ienupăr. Terenul din jurul lor era multicolor.

De-a lungul căii care duce la intrarea principală a casei, au aterizat la fel tuja sfericăcare se utilizează în alte debarcări de pe site. În această zonă, solul a fost acoperit cu o crudă decorativă de cuart.

La nivelul inferior, compania Deren a constat din mai multe tufișuri mari. lavandă. Compoziția a fost suplimentată cu o serpentină mare (o piatră foarte interesantă, cu o culoare asemănătoare unei piele de șarpe) și o groapă de așchii de granit.

Pe terenul din spatele casei am rupt o livadă mică copacii de merișor standard.

Au fost luate toate plantațiile de conifere grind scoarta de pin. Este practică și frumoasă.

 

În plus, pe terenul gratuit a fost construit seră și a construit mai multe paturi înalte.

Ca urmare, așteptările și realitatea din proiectul nostru au coincis! Avem o grădină amenajată, cu o adevărată pădure de conifere "sălbatică".

Clientul era mulțumit. Dacă inițial intenționa să folosească casa de țară și parcela ca o cabană de vară pentru week-end și sărbători, acum vrea să locuiască aici permanent! Și pentru orice "pictor peisagistic", proiectul, care a provocat admirația clientului, este cel mai înalt punct de calificare.

Vizionați videoclipul: GRANDIOL Mulci din scoarta de conifere (Mai 2019).